Tapas af skaldyr

4 pers.

Ingredienser

4 skiver gravad laks
4 stegte jomfruhummere
2 spsk. basilikumpesto
4 skiver sandwichbrød
4 kammuslinger
4 pakker forårsrulledej
lidt frisk spinat
lidt frisk dild
4 spsk. creme fraiche 38%

Fremgangsmåde

Skær skorpen sandwichbrødene og del hvert stykke i 3.

Laks: Smør brødet med basilikumpesto og anret 1 skive af gravad laks pr. stykke.

Jomfruhummer: Steg jomfruhummerhalerne og sæt dem på spyd og server dem på brødet, der er belagt med lidt sauteret frisk spinat, vendt med creme frache, salt og friskkværnet peber.

Forårsrulledej fyldes med hakkede kammuslinger, krydret med dild og rullet som en forårsrulle. Steges sprøde på en pande og serveres på en skive brød.

Pynt tallerknen med persille, dild og lime-/citronbåde.